​Sjeng tenniskleding kopen

Posted on Posted in Sporten

Sjeng tenniskleding kopen

Sjeng tenniskleding is van het merk Sjeng Sports, dat door voormalig proftennisser Sjeng Schalken is ontworpen. Na vele finales gewonnen te hebben is hij in 2007 gestopt met zijn professionele tenniscarrière. Hij besloot om samen met zijn vrouw een tenniskledingmerk op te starten. Sjeng tenniskleding is de officiële kleding van het Nederlandse Davis Cup team.

De Sjeng Sports tenniskleding collectie is speciaal ontworpen voor tennissers die alles uit de wedstrijd willen halen. Dankzij de mooi ontworpen kleding is de bewegingsvrijheid optimaal wat zorgt voor de beste prestaties. Daarnaast zijn de kledingstukken erg modieus waardoor Sjeng tenniskleding ook casual gedragen kan worden. Dankzij de grote diversiteit past deze kledingcollectie in elk jaargetij. In de zomer kan er heerlijk in het zonnetje getennist worden. Tennisshirts, tennistops, korte broekjes, capri’s en tennisrokjes zijn dan de ideale tenniskleding. Mocht het wat kouder worden, geen probleem. Lange broeken en jacks zijn ook verkrijgbaar uit de Sjeng Sports collectie. Door de vele kleuren kan er veel gecombineerd worden.

Sjeng tenniskleding online kopen kun je het beste doen bij dé tennisspecialist van Nederland en België, en dat is bij Tennis-Geest.nl. De webshop is ook bereikbaar voor Belgische bezoekers: Tennis-Geest.be. Zij bieden veruit het breedste assortiment Sjeng tenniskleding aan. Shoplink:

https://www.tennis-geest.nl/tenniskleding/sjeng_sports/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *