Dé tuinmeubel inspiraties van deze zomer

Posted on Posted in Blog

De zomer staat voor de deur! Tijd om aan de inrichting van je tuin te beginnen! Al is het maar in je gedachten. Alvast fantaseren over wat voor tuinmeubelen dit jaar hip zullen zijn, of over hoe deze in jouw tuin zullen passen. Om jouw fantasieen te voeden en de vrije loop te kunnen laten gaan, hebben wij voor jou dé tuinmeubel trends van deze zomer in kaart gebracht.

Vlechtwerk is HIP

Meubels met vlechtwerk maken hun terugkeer deze zomer! Deze meubels staan hartstikke gezellig en knus, je haalt de huiselijke sfeer er echt mee naar buiten. Daarnaast geven ze ook een wat exotische sfeer aan je tuin. Een tuinstoel van vlechtwerk is stevig en zit vaak erg comfortabel.

Lage plateau loungeset

Hou jij van relaxen, lekker onderuit zitten en genieten van de zon of een goed boek? Dan is een loungeset iets voor jou! Dit jaar is een lage loungeset met verschillende plateaus helemaal in.

Bewaar je tuinkussens in leuke kussenboxen. Zo houd je jouw tuinspullen droog tijdens de wintermaanden. De kussenboxen zijn tegenwoordig multifunctioneel. Je kunt de kussenboxen dan ook gebruiken als bijzettafel, poef of voetenbank.

 

We love aluminium

Vorig jaar was aluminium al een grote trend, maar die zet zich nu door. Aluminium wordt veel gebruikt in loungesets, tuintafels en tuinstoelen. Aluminium is redelijk onderhoudsvrij en daardoor ideaal voor tuinmeubelen. Bovendien kun je aluminium prachtig combineren met bijvoorbeeld hout, dit resulteert in luxe tuintafels of tuinstoelen. Combineer dit met mooie accessoires, zoals kussens en je hebt een hippe tuinset!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *