Extra genieten door jouw elektrische fiets

Posted on Posted in Sporten

Een elektrische fiets is het ideale vervoersmiddel om te genieten van de prachtige natuur in Nederland. Je kan veel extra kilometers maken door de trapondersteuning die zo’n fiets je biedt. Er komt weer een mooie nazomer aan en daarom hebben wij voor jou verschillende mooie fietsroutes op een rijtje gezet. De routes hebben een minimale lengte van 54 kilometer. Dit klinkt natuurlijk als extreem veel, maar vergeet niet dat je ondersteunt wordt tijdens het fietsen.

Fietsen in het hoge noorden

In Groningen en Friesland vind je twee routes waar je kan genieten van de nodige kilometers op jouw elektrische fiets. In Groningen kan je de Oldambtroute volgen die 54 kilometer lang is. Je komt langs de dorpjes Oudeschans en Nieuweschans en kan uitkijken over het Oldambtmeer, een van de grootste meren van ons land. In Friesland kan je het “rondje Tjeukemeer” volgen, een route van 63 kilometer.

Genieten langs het water

Ben jij woonachtig in Gelderland en wil jij wel eens een mooie route op je e-bike maken? Dan is de Maas & Waalroute zeker wat voor jou. Deze route van 58 kilometer brengt je door het bijna 700 jaar oude polderdistrict. Bij Tiel kan je zelfs de fietspont pakken naar de Wamel. Neem af en toe een rustpauze in een van de eeuwenoude plaatsjes die je tegenkomt op deze route.

In het zuiden van het land

Iedereen kent dat gevoel wanneer je door het zuidelijke gedeelte van Limburg rijdt. Het voelt alsof je in het buitenland bent door het heuvelachtige gebied. Naast de heuvels kan je hier ook eindeloze graslanden, akkers, beken en kanalen bewonderen. Wanneer je op zoek bent naar een afwisselende route moet je dus kiezen voor de Tungelroyse Beekroute. Gegarandeerd dat je extra zult genieten van Limburg, omdat je ondersteunt wordt door het gemak van de e-bike.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *