Over VrijeTijdInfo

Over VrijeTijdinfo

Hoi! Ik ben Marieke van Zwieten en samen met mijn vrienden ben ik altijd opzoek naar het leukste vermaak. Een Busy Bee, zo omschrijven ze me ook wel eens. Niets doen staat niet in mijn woordenboek en daarom breng ik jou graag de beste To Do tips uit het land! Er is zoveel te doen in ons koude kikker landje, dat we soms wat overspoeld raken. Daarom lichten wij alleen de leukste plekken uit, zodat je niet uren achter je computer hoeft te hangen. Wij houden rekening met een klein budget, verschillende doelgroepen, warm en koud weer, en gewoon de must see/ done activiteiten! Heb jij tips voor ons of ben jij op de hoogte van iets waar wij niet zijn geweest? Laat het ons weten en wij delen je tip.

Onze tips zijn verdeeld in 3 onderwerpen. Dat zijn:

  • Do It Yourself
  • Hobby
  • Vrije Tijd

Do It Yourself

Het zal je vast niet zijn ontgaan, maar deze Do It Yourself trend loopt al wel even. Heel veel producten of leuke creatieve ontwerpen kan je ook zelf maken! Kruip in de schoenen van een designer en knutsel het zelf in elkaar. Op het internet staan vele soorten DIY tips, maar wat zijn nou echt de leukste? Dat zoeken wij uit.

Hobby

Niet iedereen heeft een hobby, diegene inspireren wij graag! Er zijn zoveel activiteiten te doen en vaak is ondernemen de key tot jou hobby. Het uitproberen van verschillende activiteiten brengt jou dichter bij hetgeen wat jij echt leuk vind en wat je vol kan houden.

Vrije tijd

Ontspanning is naast het ondernemen noodzakelijk voor ieder mens! Ook hier zijn er genoeg activiteiten te doen om even lekker te relaxen. Gezellige dingen doen dat vinden wij belangrijk!