Film

Tuschinski Theater

Geplaatst

Nederlanders mogen vaak genieten van een flinke hoosbui en trekken ons dan in grote aantallen terug in huis en wie houdt nou niet van een filmpje op zijn tijd?
De “film” heeft al een flinke geschiedenis neer gezet, maar de film technieken ontwikkelen zich nog elk jaar verder. Zo kunnen we nu een volle beleving meemaken d.m.v. beweging in de stoelen, 3D beelden en zelfs klimaat/ omgevings- impulsen. Het is dus een hele happening als we naar de film gaan! Helaas gaan de prijzen vaak hierdoor ook omhoog.

Maar in welke bioscoop is nou de tofste beleving?

Om van de recensies uit te gaan en vooral ook de beelden die wij hebben gezien is het Tuschinski Theater een must be/ see! Niet alleen de buitenkant van dit Theater is indrukwekkend, ook de binnenkant laat een waardige impressie achter. Het theater is geopend in 1921 en heeft 6 schitterende zalen. Wij zijn benieuwd wat jij ervan vind!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *