DIY

Wie is het?

Om even door te gaan op “die goede oude tijd”.. Je hebt vast wel eens “Wie is het?” gespeeld! Het spelletje die je zelfs kan spelen in een lange autorit. Dit spel kan je eenvoudig zelf nabootsen, wellicht met karakters die je beide kent. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is hout, verf en wat schakels om de houten karakters vast te zetten. Maak 2 borden in de grootte die jij wilt, schilder ze dan met een kleur die jij het mooist vind, print de karakters uit en plak ze op de kleine houten stukjes en bevestig deze met de schakels op het bord. Hoe makkelijk is dat! En nog leuk ook, omdat je dus je eigen draai er aan kan geven. Ook zeker een verjaardagstip :-). Als extraatje kan je altijd nog een mooie hoes of bak maken om het spel in op te bergen. “Wie maakt het?”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *